DOĞAL EV YAPIMI SÜT REÇELİ
SÜT REÇELİ, karameli anımsatan görüntüsüyle çocukların vazgeçilmezi bir kahvaltılık çeşidi olmaya aday. Süt reçeli ile ister kahvaltı sofralarınızı renklendirebilirsiniz, isterseniz tatlılarınızın yanına servis edebilirsiniz.
Süt reçelini sadece kahvaltılarda değil çeşitli tatlı tariflerinde de kullanabilirsiniz. Misafirleriniz için hazırladığınız ikramlıklarda, pastalarda ve keklerin üzerinde sos olarak, dondurma yapımında ve dondurma sosu olarak süt reçeli kullanımı önerilebilir.
Süt reçeli Hatay yöresindeki yaklaşık 2 kilo inek sütünden elde edilir.
Taze inek sütünün şekerle kaynatılarak kıvam almasıyla oluşuyor ve sütün tüm besleyici özellikleriyle muhteşem bir kahvaltı tamamlayıcısına dönüşüyor
Süt reçeli içerdiği inek sütünden dolayı kalsiyum minerali ve D vitamini açısından zengin kaynaktır.
Çocuğunu emziren annelerin süt kalitesini arttırmaya yardım eder.
Yaklaşık 6 saatlik bir hazırlık sürecinden sonra kavanoza girer ve oda sıcaklığında son kullanma tarihi 5 aydır.
Açıldıktan sonra son kullanma tarihine kadar buzdolabında saklayabilirsiniz.
Kesinlikle kıvam arttırıcı, renklendirici, koruyucu katkı maddeleri kullanılmadan hazırlanmıştır.
Kahvaltılar, kek pastaların üzerine, kahvenin içerisine...
istediğiniz gibi tüketebilirsiniz.